Lots Living AB/lagret
Hularedsvägen 7
514 50 LIMMARED
TELE / PHONE
0046 325 430 52
FAX
0046 311 690 33
EMAIL
info@lotsliving.se

Vi är ett litet företag som ritar och producerar det mesta av artiklarna i vårt sortiment själva. Designer hos Lots Living är Louise Siverbrant, som har en lång och gedigen designerfarenhet inom textil, form och färg.

Vårt sortiment består av:

LINNEVAROR I olika färger av 100 % lin syr vi upp ett bassortiment för hemmet. Vackra sydda dukar, servetter, handdukar och bordstabletter mm i bästa kvalite. Vi legotillverkar även mindre produktionsordrar efter kunders önskemål och egna artiklar. Vi har många nöjda kunder ifrån skolor, dag- och sjukvårdsverksamheter som vi tillverk åt i många år.

INTERIÖR Här har vi en mängd olika material som aluminium, cement, rostfritt, stål, keramik och smide som vi ritar artiklar i för hem och trädgård. Finns interiör som passar alla!

DM Depot Våra fina keramikprodukter designar det belgiska företaget DM Depot. En stor krukleverantör på europeiska marknaden som även har keramik för det dukade bordet.

SMIDE Med egen smedja har Louise designat en stor kollektion med handhamrade smidesmodeller. Allt från gammal klassisk design till mer moderna pjäser. Den unika silverskimrande finishen är unik i sitt slag.

KOLLEKTIONEN LOUISE SIVERBRANT DESIGN med linnekläder för kvinnan som gillar det naturell, marknadsförs av Lots Living. Intresserad av att bli återförsäljare kontakta Louise direkt.

Hälsningar Louise Siverbrant med personal

MÄSSOR 2018  /
  copyright©2012 Lots Living  /